Bethard har på kort tid lyckats skapa en sportsbook som blivit mycket omtyckt av europeiska spelare. Företaget grundades 2014 och har växt sig stort tack vare medarbetare med lång erfarenhet inom spelbranschen. Deras licens och sportsbook sköts från Malta. De har ett mycket gott rykte och flera återkommande spelare.

Sidan är designad i svart, gult och vitt och det är enkelt att hitta det du söker. Snabba laddningstider och en överskådlig sida där du lätt kan se oddsen för de olika sporterna gör att Bethard är mycket omtyckt. Sidan finns på svenska och du kan välja hur du vill se oddsen.

Erbjuder de några bonusar?

Bethard har en mycket generös välkomstbonus där de erbjuder 100 % insättningsbonus på din första transaktion. Detta kommer inte helt oväntat med ett motkrav att du måste omsätta bonusen ett antal gånger innan du kan göra ett uttag. För att vara säker på vilka villkor som gäller är det alltid viktigt att kolla hemsidan.

Det är inte bara nya kunder som får tillgång till bonus. Även när du har varit registrerad som kund en tid kan det hända att du får olika spelbonusar. Ibland delar de ut ett gratisbet på ett visst event eller ger dig ett gratisspel om du tidigare har satsat en viss summa.

Vad har de för sporter och marknader?

Det finns en rad olika sporter att välja på när det kommer till odds hos Bethard. Det finns stora sporter som fotboll, ishockey, basket och tennis samt även mindre sporter som bandy och simning. Angående fotboll finns alla stora ligor representerade och även vissa mindre. Du hittar allt från

Israel till Jamaica.

Om Bethard jämförs med konkurrenterna har de väldigt bra och fördelaktiga odds. Förutom de vanliga 1X2 kan du också betta på spel som under/över, hur många frisparkar och asiatiskt handikapp. Det finns vissa länder som tyvärr inte är tillåtna att spela på Bethard. För den kompletta listan är det enklast att kika på hemsidan.